Our Blog

НЕПОИМЛИВО ПОИМЛИВ

НЕПОИМЛИВО ПОИМЛИВ кон новата стихозбирка „Насекаде“ од Епископ дремвитски Давид (Нинов) Не­сом­нен е фак­тот де­ка во мнош­тво­то кул­ту­ри на ба­зич­ниот свет, во мнош­тво­то кул­тур­ни прав­ци

Continue Reading »

Раѓањето на една жена

Рецензија за „Од животот на промислената жена“ – Кери ван Бруген   Книгата на Кери ван Бруген (еден од псевдонимите на еврејско-холандската писателка Каролина Леа

Continue Reading »
Кошничка0
Нема продукти
Продолжи пазарење
0

Најавете се со вашата корисничка сметка

Почитувани пријатели и читатели, поради нашето отсуство за летните одмори, нарачките што ќе пристигнат од 20 јули до 7 август ќе почнат процесираат и да се испорачуваат со почеток од 8 август 2024.

Благодариме за разбирањето! Пријатни летни одмори, Ваш Макавеј!