Продажни места

Изданијата на „Макавеј“ можат да се најдат на следните локации:

Интернет продавници:

  1.  Макавеј – makavej.com.mk

  2. Купи книга – kupikniga.mk

  3. Бокси – Boksy.mk

Физички продавници:

  • Книжарница – Антолог Центар

ул. Димитрие Чуповски бр.31, лок.1
Работно време: понеделник – петок од 09:00 до 21:00, сабота 10:00 до 18:00. Телефон: 02/6169-150

  • Книжарница „Полицa“

ул. Димитрие Чуповски 26/1-1

  • Книжарница „Или-или“

Ул. Васил Главинов бр.3 (локал 15), 1000 Скопје, Македонија

  • Книжарница „Култура“ – Центар

Плоштад Македонија

Кошничка0
Нема продукти
Продолжи пазарење
0

Најавете се со вашата корисничка сметка