Vladimir-Cvetkoski-

Владимир Цветкоски

д-р Владимир Цветкоски,работи на Катедрата за преведување и толкување на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“, Св. Кирил и Методиј“.
Неговите истражувачки интереси вклучуваат теорија на превод, практика, евалуација и критика, англиска, американска и македонска книжевност и англиска и македонска лингвистика.

New Release

Me & My Dad

A novelette book by John Doe

Morbi proin condimentum litora duis lectus vivamus parturient torquent. Phasellus fames lectus molestie iaculis lacus condimentum duis. Ac ligula etiam magna efficitur quisque in. Malesuada mattis integer congue nulla id ipsum vestibulum mollis fames neque dictum. Ex vivamus vehicula natoque porta ipsum dis. Interdum viverra semper dolor dignissim urna habitasse orci. Elementum ullamcorper libero magna montes ut orci suspendisse magnis nam id ligula.

Price :

$40.00

Кошничка0
Нема продукти
Продолжи пазарење
0

Најавете се со вашата корисничка сметка

Почитувани пријатели и читатели, поради нашето отсуство за летните одмори, нарачките што ќе пристигнат од 20 јули до 7 август ќе почнат процесираат и да се испорачуваат со почеток од 8 август 2024.

Благодариме за разбирањето! Пријатни летни одмори, Ваш Макавеј!