Џон Драјден од аспект на теоријата на преведувањето

Сподели :

Фусноти кон текстот Слика и белешка за авторот: стр. [153] Библиографија: стр. [145]-148 [45 единици]

Регистар Драјден, Џон, 1631-1700 — Преведувачка дејност

Оригинален Наслов : Џон Драјден од аспект на теоријата на преведувањето

ISBN : Владимир Цветкоски

Година :

Страници : 151

Формат : 21 cm

Корица : тврда

Јазик :

630,00 ден

Подарете книга и израдувајте ги своите најблиски

630,00 ден

Кошничка0
Нема продукти
Продолжи пазарење
0

Најавете се со вашата корисничка сметка

Почитувани пријатели и читатели, поради нашето отсуство за летните одмори, нарачките што ќе пристигнат од 20 јули до 7 август ќе почнат процесираат и да се испорачуваат со почеток од 8 август 2024.

Благодариме за разбирањето! Пријатни летни одмори, Ваш Макавеј!