Руската и советската надворешна политика и македонското прашање : (од крајот на XVIII век до четвртата деценија на XX век)

Сподели :

Издавач :

Оригинален Наслов : Руската и советската надворешна политика и македонското прашање : (од крајот на XVIII век до четвртата деценија на XX век)

ISBN : 978-608-205-232-8

Година :

Страници : 200

Формат : 24 cm

Корица : тврда

Јазик :

Едиција :

800,00 ден

Подарете книга и израдувајте ги своите најблиски

800,00 ден

Кошничка0
Нема продукти
Продолжи пазарење
0

Најавете се со вашата корисничка сметка