Огледи за македонската интелигенција : (XIX и XX век)

Сподели :

Издавач :

Оригинален Наслов : Огледи за македонската интелигенција (XIX-XX век), коавтор, Владо Поповски, Валентина Миронска-Христовска, Марко Китевски, Бранко Цветковски, Макавеј, Скопје, 2015.

ISBN : 9786082053615

Година :

Страници : 289

Формат : B5, 24cm

Корица : мека

Јазик :

Едиција :

800,00 ден

Подарете книга и израдувајте ги своите најблиски

800,00 ден

Кошничка0
Нема продукти
Продолжи пазарење
0

Најавете се со вашата корисничка сметка