Лирските музи на Бугарија : (панорама на современи бугарски поетеси)

Сподели :

Лирските музи на Бугарија : (панорама на современи бугарски поетеси) / приредувач Санде Стојчевски ; превод од бугарски Бранко Цветкоски, Санде Стојчевски, Весна Ацевска

Автор :

Издавач :

Оригинален Наслов : Лирските музи на Бугарија : (панорама на современи бугарски поетеси)

ISBN : 978-608-205-503-9

Година :

Страници : 244

Формат : А5, 21 cm

Корица : мека

Јазик :

Едиција :

500,00 ден

Подарете книга и израдувајте ги своите најблиски

500,00 ден

Европа и други песни

Original price was: 350,00 ден.330,00 денCurrent price is: 330,00 ден.

Бог на ба(к)терии

Original price was: 350,00 ден.330,00 денCurrent price is: 330,00 ден.
Кошничка0
Нема продукти
Продолжи пазарење
0

Најавете се со вашата корисничка сметка