Книга за патот и неговата крепост

Сподели :

Книга за патот и неговата крепост / Лао Це ; превод од древнокинески, пристапна студија, белешки и систем за транскрипција Игор Радев

Фусноти кон текстот
Лао Це : човекот, книгата и мислата: стр. [11]-83
Поетскиот јадач на лавови или како да се транскрибира кинескиот јазик : попатни белешки: стр. [181]-237
Библиографија: стр. 84-85 ; 238-239 [39 единици]

Автор :

Издавач :

Оригинален Наслов : Книга за патот и неговата крепост / Лао Це ; превод од древнокинески, пристапна студија, белешки и систем за транскрипција Игор Радев

ISBN : 978-608-205-128-4

Година :

Страници : 239

Формат : A5, 21cm

Корица : мека

Јазик :

Едиција :

500,00 ден

Подарете книга и израдувајте ги своите најблиски

500,00 ден

Кошничка0
Нема продукти
Продолжи пазарење
0

Најавете се со вашата корисничка сметка